نصب داکت اسپلیت

نصب داکت اسپلیت ( Install duct split) یکی از خدمات تخصصی که در شرکت تهران سرویس آنلاین به مشتریان عزیز در حال ارائه میباشد،نصب داکت اسپلیت در تهران با بهترین قیمت میباشد.برای دریافت مشاوره و اطلاعاز قیمت ها کافیست با یکی از شعب تهران سرویس آنلاین تماس حاصل نمایید.

داکت اسپلیت چیست؟

شما بخوبی با کولر گازی آشنا می باشد،در واقع داکت اسپلیت همان کولر گازی می باشد اما با ظاهری متفاوت.

همانطور که می دانید کولر گازی از دوقسمت یونیت داخلی و یونیت خارجی تشکیل شده است که یونیت خارجی در بالکن،پشت بام و یا پشت پنجره نصب می گردد و یونیت داخلی یا همان پنل کولر گازی در داخل واحد و بروی دیوار نصب میشود.

در داکت اسپلیت کندانسور همانند کولر گازی در فضای بیرون‌نصب می گردد و پنل در داخل اتاق،اما با این تفاوت که پنل داخل سقف و به دور از چشم شما یا اگر بخواهیم به طور عامیانه بیان کنیم باید بگوییم داکت اسپلیت به صورت مخفی نصب می شود.

اما پنل داکت اسپلیت چگونه سرما را در محیط پخش می کند.

برای داکت اسپلیت داخل سقف کاذب کانال کشی می شود و هوا از طریق کانال ها به سالن و اتاق ها می رسد.

 

مراحل نصب داکت اسپلیت :

  1. برنامه ریزی: در گام اول باید محیط را بررسی کنید و تشخیص دهید که بسته به شرایط موجود به چه نوع سیستم با چه میزان ظرفیت نیاز دارید. همچنین باید مشخص شود که محل نصب یونیت داخلی در ساختمان کجا باید باشد. یونیت های داخلی صدای قابل توجهی تولید می کنند، پس در اتاق نشیمن، اتاق خواب یا سرویس بهداشتی نباید وصل شوند. ترجیح داده می شود آنها را در راهروها با فرض داشتن فضای عملیاتی کافی نصب کنید. این مرحله از این نظر بسیار مهم است که به دلیل نصب داخل سقف کاذب، باید با حداقل طول لوله کشی و کانال کشی موقعیت یونیت ها را طراحی کنید.

  2. خرید محصول: در این مرحله باید بسته به شرایط مرحله قبل و نتایج آن اقدام به خرید محصول مناسب نمایید.

  3.  نصب یونیت خارجی: یونیت خارجی باید بیرون از ساختمان نصب شود و مرتب با هوای آزاد در ارتباط باشد. بخشی از این امر به نحوه عملکرد کندانسورهای آن و بخش دیگر به سر و صدای تولیدی توسط این بخش از سیستم برمیگردد. یونیت های خارجی نباید در معرض تابش مستقیم آفتاب باشند، چون آفتاب فرآیند کار کندانسور را مختل کرده و باعث کاهش عمر یونیت خارجی می شود.

  4.  لوله کشی: اتصال لوله های مسی میان دو یونیت در این مرحله انجام می شود که باید متناسب با نوع، ارتفاع و طول مجاز دستگاه شما باشد.

  5. برق کشی: کولرهای گازی برخلاف نام خود، از برق برای کار کردن استفاده می کنند و این دستگاه هم از این امر تبعیت می نماید. بعد از پایان برق کشی حتما لازم است که عملکرد سیستم را چک کنید و مطمئن شوید که برق بدون مشکل خاصی به تمامی قسمت های دستگاه می رسد.

  6. کانال کشی: انجام صحیح و اصولی کانال کشی تعیین کننده میزان تأثیرگذاری استفاده از دستگاه شماست. برای این منظور، ابعاد، مکش، کشش و دهش دریچه ها باید به طور دقیق بررسی و برآورد شده و بر اساس آن تصمیم گیری گردد. به طور کلی کانال ها با ابعاد ۷۰ در ۱۰۰ استاندارد هستند و در اکثر ساختمان ها کاربرد بهینه ای از خود نشان می دهند.

  7. نصب یونیت داخلی: آخرین مرحله پیش از تست نصب یونیت داخلی است که همان طور که گفته شد، باید داخل سقف کاذب نصب شود. اگر مراحل نصب را به درستی طی کرده باشید، این مرحله ساده ترین و بدیهی ترین قسمت کار شما خواهد بود. دقت کنید که نشتی لوله، اتصال محکم به کانال ها و اطمینان از برق رسانی صحیح به یونیت را بررسی نمایید.

  8. امتحان سیستم: پس از اینکه نصب همه قطعات تمام شد، باید سیستم تهویه مطبوع خود را تست کنید. دستگاه را روشن کنید و اجاه دهید چند دقیقه کار کند. در صورتی که سر و صدای غیرطبیعی به گوش نرسد و عملکرد محصول بدون اشکال انجام شود، می توانید به نصب صحیح اطمینان داشته باشید.

نکته اساسی در تمام مسیر نصب و راه اندازی این دستگاه این است که بهتر است از یک متخصص در این زمینه کمک بگیرید. راه اندازی این سیستم نیازمند تجربه قبلی است و به خصوص در زمینه طراحی و برنامه ریزی سیستم به کمک نیاز خواهید داشت. پس سعی کنید به طور اصولی این کار را انجام دهید تا از هزینه کرد بی دلیل و بیش از حد جلوگیری نمایید.

الزامات نصب یونیت بیرونی داکت اسپلیت

یونیت بیرونی نباید در مکانی نصب شود که صدا،لرزش و هوای خروجی ناشی از آن خیلی روی محیط اطراف تاثیر داشته باشند.

یونیت بیرونی باید با لاستیک های لرزه گیر نصب شود.

لاستیک های لرزه گیر (در مواردی که شاسی نصب شده بر اساس استانداردها باشد) بصورت نواری و در چهارطرف واحد بیرونی نصب شود.

اگر یونیت بیرونی در محل عبور و مرور نصب شده است باید اطراف آن حفاظ کشیده شود.

گردش هوا در کابینی که یونیت بیرونی در آن نصب شده است باید براحتی صورت گیرد تا انتقال حرارت با بازده بیشترداشته باشیم. 

یونیت خارجی باید تراز باشد و بتواند وزن خودش و لرزش هایش را تحمل کند

فاصله ی 500 میلیمتری بین یونیت هایی که در امتداد هم قرار گرفته اند الزامی است. این کار برای داشتن فضا برای شیرسرویس ها و دسترسی و عملیات مورد نیاز است.

چک لیست مراحل نصب داکت اسپلیت

در هنگام نصب مطابق با چک لیست موارد نصب دستگاه تهیه شده توسط دپارتمان فنی تهران سرویس آنلاین عمل می شود ، برخی از این موارد عبارتتند از :

  • جوشکاری شاسی بدون آسیب به کف

  • نصب در مناسب ترین ارتفاع

  • رعایت فاصله مناسب میان کویل و دستگاه

  • قرار دادن یونیت خارجی در بهترین محل

زیر سازی نصب داکت اسپلیت

گام اول زیر سازی داکت اسپلیت طراحی دقیق این سیستم متناسب با محیط شماست.

این طراحی شامل موارد زیر می شود :

  • انتخاب بهترین محل ها برای نصب یونیت داخلی و یونیت خارجی

  • انتخاب بهترین سایز لوله مسی و کابل و تعیین دقیق محل عبور جهت ارتباط بین دو یونیت

  • انتخاب بهترین محل برای تخلیه آب تعریق در محل یونیت داخلی

  • محاسبه ی مدل و سایزینگ کانال های انتقال هوا

  • انتخاب بهترین مسیر برای عبور کانال ها

  • محاسبه ی بهترین سایز و بهترین جانمایی برای دریچه ها

نحوه تنظیم سرمایش داکت اسپیلت

داکت اسپیلت ها یکی از انواع سیستم های گرمایشی و سرمایشی می‌باشند که در فصل گرما باید تنظیم سرمایش داکت اسپیلت انجام شود

و در فصل سرما هم طبیعتاً باید تنظیم گرمایش داکت اسپیلت انجام شود، برای راه اندازی داکت اسپیلت در فصل تابستان باید قبل از شروع فصل آن را تنظیم کنید و آن را بر روی حالت سرمایش قرار دهید و حالت قبلی آن حالت گرمایش را غیر فعال کنید

برای تنظیم سرمایش داکت اسپیلت بر روی حالت سرما باید مراحل زیر را انجام دهید

برای سرویس داکت اسپیلت ابتدا باید فیلترهای داکت اسپیلت را تمیز کرده و یا تعویض نمایید و رادیاتورهای داکت اسپیلت را با استفاده از شیشه پاک کن و دستمال تمیز پاک کنید

در مرحله بعدی تنظیم سرمایش باید گاز مبرد داکت اسپیلت را بررسی کنید و در صورت لزوم شارژ گاز داکت اسپیلت را انجام دهید

سپس برای تنظیم سرمایش داکت اسپیلت دکمه cool روی ترموستات داکت اسپیلت را فعال کنید و دمای ترموستات داکت اسپیلت را طبق دمای دلخواه خود تنظیم کنید

مشخصات لوله و عایق جهت نصب داکت اسپلیت

لوله مسی در سایز های مختلف باید ضخامت متفاوتی داشته باشد. برای سایز ۱/۴ اینچ ضخامت بدنه لوله یا همان گوشت آن باید ۰.۷۱ میلیمتر، برای سایز ۳/۸ و ۱/۲ ، ضخامت آن باید ۰.۸۱ میلیمتر و برای ۵/۸ به بالا ضخامت آن باید ۱ میلیمتر باشد تا نصب داکت اسپلیت بدون ایراد صورت پذیرد. اندازه عایق در خطوط رفت باید ۱۳ میلیمتر و در خطوط برگشت باید ۱۹ میلیمتر باشد. درصورت استفاده دستگاه در مناطق با رطوبت بالای ۶۰% اندازه عایق در خط برگشت به ۲۵ میلیمتر افزایش می یابد. 

 

الزامات نصب یونیت بیرونی داکت اسپلیت

یونیت بیرونی نباید در مکانی نصب شود که صدا،لرزش و هوای خروجی ناشی از آن خیلی روی محیط اطراف تاثیر داشته باشند.یونیت بیرونی باید با لاستیک های لرزه گیر نصب شود.

لاستیک های لرزه گیر (در مواردی که شاسی نصب شده بر اساس استانداردها باشد) بصورت نواری و در چهارطرف واحد بیرونی نصب شود.

اگر یونیت بیرونی در محل عبور و مرور نصب شده است باید اطراف آن حفاظ کشیده شود.گردش هوا در کابینی که یونیت بیرونی در آن نصب شده است باید براحتی صورت گیرد تا انتقال حرارت با بازده بیشترداشته باشیم. یونیت خارجی باید تراز باشد و بتواند وزن خودش و لرزش هایش را تحمل کند

فاصله ی 500 میلیمتری بین یونیت هایی که در امتداد هم قرار گرفته اند الزامی است. این کار برای داشتن فضا برای شیرسرویس ها و دسترسی و عملیات مورد نیاز است.